Nieuws

Abonnement voor jongeren nog steeds mogelijk

----

Ledenstop

Wegens het groot aantal leden op onze club zijn we genoodzaakt om een ledenstop in te voeren.  Hiermee zorgen we dat er genoeg speelgelegenheid blijft voor zowel leden als niet-leden. Reeds bestaande leden kunnen wel nog steeds upgraden naar een premium abonnement.

Hiervoor dien je contact op te nemen met de club via info@padelclubavelgem.be

----

Ledenstop premium abo

Wegens het groot aantal leden op onze club is het voorlopig voor nieuwe leden enkel nog mogelijk om een basic abonnement af te sluiten. We zetten dus een stop op het premium abonnement. Hiermee zorgen we dat er genoeg speelgelegenheid blijft voor zowel leden als niet-leden.

Reeds bestaande leden kunnen wel nog upgraden naar een premium abonnement. Hiervoor dien je contact op te nemen met de club via info@padelclubavelgem.be

----

Officiƫle opening op 9 april

----

Terreinen zijn speelklaar!

Vanaf vrijdag 4 maart om 18 uur kan er padel gespeeld worden. Reserveren kan vanaf donderdag 3 maart om 19 uur via de website of app van Tennis Vlaanderen.

----

Opening van de club


De werken verlopen heel vlot. Op deze manier zullen de terreinen nog deze maand speelklaar zijn! 

-1/2/2022-

----

Start van de werken


Vandaag startte de aannemer met de aanleg van de padelterreinen. Via onze Facebookpagina en op Instagram kan je de evolutie van de werken op de voet volgen.

-21/01/2022-

----

Opening Padelclub Avelgem


In januari 2022 starten we met de aanleg van onze 2 padelterreinen op de site naast de Spikkerelle. Uiteraard zijn deze werken weersafhankelijk, maar wij verwachten om vanaf maart te kunnen openen. 

----

Lid worden van
Padelclub Avelgem


Vanaf december 2021 is het mogelijk om je lid van onze club te maken. Meer info over onze abonnementen vind je hier.